Despre Noi

0
Profesori minunati
0
ani de activitate
0
Ore Predate

La Artitudes punem accent pe VALOARE!

Există multe de școli de muzică în Romania, cu diferite tehnici, metode și programe de predare.

Valoarea pe care o acordăm fiecăruia dintre studenții noștri formează nucleul nostru. Ne străduim să motivăm toate caracterele si personalitatile. O facem văzând misiunea noastră din perspectiva elevului.

Povestea noastra a inceput in anul 2015 ca un club de arte inovator care si a propus dezvoltarea creativitatii si personalitatii prin muzica, in special la copii, intr un mediu relaxat, fara constrangeri.

Ne adresăm doar celor care doresc să facă performanțe în domeniu, ci tuturor celor care vor să-și cultive sensibilitatea pentru frumos. Indiferent de varsta si experienta muzicala.

Pe lângă resursele umane deosebite – profesori autorizati, tineri dar dedicati, care aduc un suflu nou si imprima dinamism si prospetime, punem la dispoziție spații și instrumente muzicale de o calitate ireprosabilă pentru ca tot ceea ce facem să fie la standarde înalte.

Înțelegem unicitatea fiecăruia dintre elevii noștri și construim impreuna caracterul lor muzical.

Studenții vor să fie

  • Acceptati
  • Liberi sa se exprime
  • Intelesi in ceea ce priveste programul școlar exigent
  • Motivați să-și atingă obiectivele
  • Capabili să vadă rezultatele efortului lor
  • Încrezători că primesc cea mai bună educație

„Educația este ceea ce rămâne după ce ai uitat tot ce ai învățat la școală``

- Albert Einstein -

Grațiela Solomon a început studiul cantoului clasic în adolescenţă, continuând mai apoi la Universitatea Națională de Muzică din Bucureşti. Cu toate acestea, dragostea sa pentru muzica pop nu a încetat să fie prezentă, aceasta îmbinându-se armonios cu răbdarea şi plăcerea de a lucra cu copiii.

Grațiela este o profesoară cu o stare de spirit veselă, abordând orele cu o atitudine relaxată, dorind mereu să scoată la lumină ce este mai pur, prin intermediul muzicii.

Maria Nicolae este o tânără profesoară cu o bună-dispoziție molipsitoare, care adoptă o abordare relaxată și distractivă. În clasa de chitară este un model de profesor dedicat, entuziast și efervescent.

Experiența sa cuprinde, de asemenea, activități în teatru și fotografie. În prezent își continuă studiile economice la Facultatea de Relații Economice Internaționale. Maria are o personalitate solară, prin care își împărtășește pasiunea pentru muzică.

Alexandra Sîrbu a început studiul pianului la o vârstă fragedă, atingând performanțe deosebite în cadrul educației sale muzicale. A absolvit licența și masteratul la Universitatea Națională de Muzică din București.

Este o profesoară energică, răbdătoare și încurajatoare. Alexandra pune accentul pe profesionalism și este concentrată pe auto-depășire și îmbunătățire continuă. Experiența pianistică acumulată în numeroși ani de studiu reprezintă un atribut extrem de valoros în activitatea sa didactică.

Irina Neacșu a început studiul muzicii la vârsta de șapte ani. A studiat pian, muzicologie și dirijat de orchestră. Este absolventă a Universității Naționale de Muzică din București. De cinci ani activează ca profesor de pian, îndrumând copii de toate vârstele.

Este o tânără entuziasmată de întregul fenomen muzical, ce încearcă să insufle această viziune în clasa de pian. Interesele sale culturale se extind asupra întregului spectru artistic, fiind o cititoare avidă și o admiratoare a artelor plastice. Informarea și educarea se numără printre activitățile sale preponderente.

Valentina "Valea" Boldurescu - dansator și coregraf, studentă la actorie la UNATC, absolventă a facultății de zâmbete și angajată la "Fabrica de vorbe și bucurii".

Este pasionată de viața frumos trăită, teatru și dans, ciocolată și cafea. 
Iubește copiii pentru că inocența lor îi oferă speranță și încredere. Consideră că nimic nu e mai frumos decât un zâmbet pur al unui copil fericit.

S-a născut vara ceea ce întotdeauna a crezut că o definește, iar dacă ar fi o mișcare de balet ar fi o "pirouette"... în pași de tango.